Glad tjej med nya skor

Bra saker som händer just nu:
 
1. Idag hände något otroligt!!!!! Idag var det ju regionkval, och GISSA VAD!????!?!!? I andra racet låg jag TVÅÅAAAAA!!!!!  Och det var ÅTTIO båtar!!!!!! Fast sen kom jag tia men whatever. JAG LÅG TVÅA. Och i första racet låg jag 58. SNACKA OM FRAMGÅNG. Och sammanlagt kom jag 22. Alltså, jag finner inte ORD. //mvh stolt tjejjjj
 
2. Jag har fått nya skor!!! Dem är faktiskt bäst. Jätteenkla att sätta på sig, så himla fluff och mysiga inuti, snygga och så kan man ha dem överallt.
 
3. Pappa har köpt en klädstång till mig som jag ska ha i mitt nya rum!!!! Jipppeeeyyyy!
 
och där ber vi om ursäkt för övermåttliga mängder av skryt....
 
 
Mindre bra saker som händer just nu:
 
1. Jag KANSKE kommer till Rikskval men då MÅSTE jag prestera bra imorgon och JAG KOMMER VARA SÅ JÄKLA NERVÖS. Kommer ha världens press på mig 24/7. Jaja.
 
2. Jag behöver gå upp jättetidigt imorgon :CCCC
 
random bild tagen av stella.

Men aaaaaaah. Vill sova och typ asdfghjkl. Men ja. Hejdåååå <3

Rumidéer

 
Mitt rum som jag har nu är en enda röra. Skrivbordet är helt omöjligt att hitta någonting på, allting ligger överallt och det tar typ hundra år att hitta någonting. Men jag ska snart rensa ut allting och flytta ner till gästrummet som är något större. Då ska vi också flytta in nya möbler, t. ex. en klädstång (iiiiih!!!) och hyllor. Jag ska bestämma hur allting ser ut, och letar efter inspiration och sånt. Ska bli så himla kul. Vi börjar med att flytta ner alla grejer och så när seglingssäsången är slut, oh nu är det inte långt kvar! Man hittar jättefina idéer till rum på We Heart It! Det här rummet som ni ser ovan är t ex. jättefint.
 
 
Så sjukt fina rum! Vill verkligen boo så. Vill ha gardiner och himmelsäng och ljusslingor överallt, och böcker och fina foton på stora väggar och dreamcatchers överallt typ.
 
 
Hoppas ni också fick lite inspiration! Imorgon blir det regionkval i Uppsala. Blir säkert skitkallt. Uppsala är känt för att vara blåsigt. Men jaa. Hejdå c:

Tre enkla, ganska nyttiga tips på mellis

Blåbärssmoothie
 
Du behöver:
ca 2dl mjölk
ca 2 dl yoghurt
valfri mängd blåbär
honung
en banan
 
Går snabbt och är enkelt att mixa ihop. Lägg ihop allt i en mixer eller skål och typ mixa. Simple as that. Tror att många vet hur man gör en smoothie. Ibland brukar jag lägga i chokladmjölk eller oboypulver och ibland tar jag en chokladbit och lägger på smoothien som dekoration när den är klar.
 
 
Youghurtblanding
 
Du behöver:
en halv banan
yoghurt
valfria flingor
russin
 
Säger bara en sak: skitgott!
 
 

Bananglass
 
Du behöver:
1 banan
 
Dela en banan på en tallrik och lägg någonting över. Frys in över natten eller lägg in den innan du går till skolan och ät den sedan efter skolan. Funkar bra båda två. Ta ut den när du vill äta den. Smakar mycket is och faktiskt glass. Själv tycker jag att det är gott, men det beror på om man gillar banan eller inte.
 
haha tog bara någon random bild pga hade inget foto.
 
Hoppas ni lärt er något nytt, haha. Hejdååå
 
tidsinställt. är just nu i göteborg på en båt.

SCA-båtarna

Häjsan. Just nu sitter jag och dricker te och taggar inför en fyra timmars lång resa ner till göteborg, där jag och två andra tjejer ska få segla SCA-båtarna som ska vara med i Vovo Ocean Race (där man seglar jorden runt i en tävling). Ska bli spännande. Lägger ett tidsinställt inlägg så att inte ni blir utråkade, som kommer upp imorgon. Här får ni lite höstbilder som jag och Stella tog i söndags istället.
 

Kommer fler nån annan dag! Kram c:

Rörig blogg

Förlåt för att allting ligger huller om buller och ser helt messed up ut i denna bloggen just nu, det beror på att jag hade sämst bastema och inte kunde göra det jag ville göra och menyn bara hoppade ner hela tiden så jag behövde börja om hela skiten. Hoppas ni står ut ändå. Det kommer bli jättefint sen, jag lovar.
 
 
hajdå <3

Ny design


Är ganska nöjd med resultatet! Dock vill jag fixa en massa saker, typ hur man gör för att rubrikerna blir uppdelade på ett annat sätt och sedan flytta ut menyn från inläggen och att menyn går hela vägen och så måste jag byta ut bilderna i menyn för att det ser helt konstigt ut när dem inte är fyrkantiga som resten av hela designen. Men bajs. Allting går inte perfekt hela tiden.
 
Om ni vill ha en design från mig är det fritt fram att fråga, dem är helt gratis förutom att ni inte får säga att det var ni själva som gjorde headern. Det är bara att maila [email protected]!
 
Hursomhelst, om ni märker att något ser helt knasigt ut så blir jag jätteglad om ni kommenterar.
 
hejdå ♥

Fler fotografier från frankrike ♥

- survivor ♥

kram ♡

hejsaan ❤



kolla kullarna. precis som i sagan om ringen!


Idag stannar jag hemma cuz jag känner mig inte riktigt bra. Det regnar jättemysigt ute och hih. Dock måste jag ju plugga vilket förstör bilden lite, men heh. Jaja. Prov imorgon i SO:n. Måste plugga. Gud. Måste göra matte också. Inte klar med NO:n än heller. Kan hålla på i evigheter men nej det ska jag inte jag lovar.

Men jaja. Längtar tills Clara Henrys program släpps! Kommer dock inte ihåg när, det skulle släppas, hum, hum. Bäst att ta reda på det. Jaja. Simma lugnt kidz. Goodbaj.


Snabbinlägg

Tjatja bloggen. Idag har Stella varit här och vi har haft fredagsmys. Har typ hundra saker att göra så kan inte skriva något här men gör det ändå. SM, lagsegling imorgon dårå. Känner mig lagom taggad på att gå upp halv sju imorgon. Vi hörs. Bajbaj.
 

My drawings

yeee.


Uppdatering c:

Idag har jag ... pluggat. Roligt liv liksom. Nämen. Haha.
Bara för att jag inte uppdaterat på ett tag får ni nu lite roliga bilder. Kramish.
 
 

Plugg, segling, segling och lite mer plugg

Idag har jag vart på seglingscup (regionkval) hela dagen, gick upp sju, men inte en enda segling blev det av. Det blåste för lite, precis som förra gången. Det är nån regel på att det måste blåsa två sekundmeter. ASJOBBIGT. Satt i åtta timmar på en bänk slash och gick fram och tillbaka, typ åt nötter, skrattade och hade ganska flum. Har inspekterat ett öde omklädningsrum med vänner och nästan somnat. Händelserik dag (not) med andra ord.
 
När dem meddelade att det inte skulle bli nån segling idag, åkte vi hem, jag drack en cola och en hamburgare och nu sitter jag framför en massa plugg som jag av någon anleding inte orkade göra i torsdags. Kill me.
 
 
Letar efter något kapitel jag skulle göra i matten, men hittar det inte. Suck. Vad ska jag göra nu? Det ska vara klart imorgon. Men oooorkaaaaaa. Det finns en sak som kallas dator som i detta tillfälle var betydligt lockande, men jag är så arg på mig själv för jag måste seriöst göra mina läxor. Men eftersom att jag ska spendera ytterligare åtta timmar imorgon med att vänta på en segling som ändå aldrig kommer bli av, kan jag väl gott och väl tänka att JAG GÖR PLUGGET IMORGON. Som alltid.

Nutellapannkakor

Gott och ganska enkelt. Frida kunde receptet i huvudet (för att hon är så duktig på mat som vissa andra kanske då inte är, erhm, jag). Vi slängde ihop (inte bokstavligt talat alltså) tre dl mjöl, 6 dl mjölk, 3 ägg, lite salt och nutella och sedan stekte vi det och åt (säg att jag inte har glömt något nu). Men ta ganska mycket nutella för de pankakor vi gjorde smakade typ ingen nutella alls. Det blev gott! Särksilt med socker på C:
 
 
Efter ett avsnitt av Game of Thrones sprang vi, och det fick jag ont i hela benen av. Ryggen också. Fattar inte varför, när vi sprang runt långsjön fick jag inte ont nånstans? Hm. Weird.
pöss c:

Gamla låtar

Bläddrade genom låtar jag lyssnade på förra året, och alltså MINNEN.
 
 

*väldigt kreativ rubrik*

Idag har jag:
 
1.  Vart i ett köpcentrum med Stella och letat efter träningsbyxor. Stressat.
 
2. Flummat och varit på sångrepetition med Mee-Linn och Maria. "I can feel it!!!", Maria, remember? (det är bara hon som fattar). Hahahha allvarligt skrattar fortfarande.
 
3. Lärt mig att hjula. <--- omg!! Stella lärde mig på gympan, det var åsum. Maria kunde göra "masken" och hon typ tjatar om det HEEEELAAA TIIIDEEEEN.
 
4. Fått köttfärsås med spagetthi (nä jag ba skämta pasta eller alltså ni fattar eller gör ni hehe) till lunch för första gången efter typ hundra år.
 
5. Ätit gifflar med Misen.
 
Nu ska jag se på idol med le mamma och äta salamimackor, then I will go to bed and sleep tight. OKEJ JA JAG KAN FAKTISKT VARA SERIÖS OCH INTE PRATA SVENGELSKA HELA TIDEN. (im just kidding)
 
bild från frankrike.
 

Hejdååå (sleep tight and dont let the bed bugs bite). ❤