Plugg, segling, segling och lite mer plugg

Idag har jag vart på seglingscup (regionkval) hela dagen, gick upp sju, men inte en enda segling blev det av. Det blåste för lite, precis som förra gången. Det är nån regel på att det måste blåsa två sekundmeter. ASJOBBIGT. Satt i åtta timmar på en bänk slash och gick fram och tillbaka, typ åt nötter, skrattade och hade ganska flum. Har inspekterat ett öde omklädningsrum med vänner och nästan somnat. Händelserik dag (not) med andra ord.
 
När dem meddelade att det inte skulle bli nån segling idag, åkte vi hem, jag drack en cola och en hamburgare och nu sitter jag framför en massa plugg som jag av någon anleding inte orkade göra i torsdags. Kill me.
 
 
Letar efter något kapitel jag skulle göra i matten, men hittar det inte. Suck. Vad ska jag göra nu? Det ska vara klart imorgon. Men oooorkaaaaaa. Det finns en sak som kallas dator som i detta tillfälle var betydligt lockande, men jag är så arg på mig själv för jag måste seriöst göra mina läxor. Men eftersom att jag ska spendera ytterligare åtta timmar imorgon med att vänta på en segling som ändå aldrig kommer bli av, kan jag väl gott och väl tänka att JAG GÖR PLUGGET IMORGON. Som alltid.

Kommentarer

Kommentera ♡

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback