Packar

Hej på er! Idag ska jag packa (jippijaja) och sedan ska vi äta något gott till middag och sen måste jag titta på någon disneyfilm som ALLA ritar av hela tiden på instagram, och jag tror de var något med Frozen och Jack Frost och jag är töntig men jag kanske lyckas övertala min lillebror att se den fast han vill antagligen se typ Batman otecknad. Imorgon (herregud va) åker jag till Kenya typ på eftermiddagen någon gång och just nu bara vill jag skrika för att jag är så arg på min packning och för att jag har ungefär ett par shorts som passar, ja mhm ja ETT PAR så det innebär att jag inte kommer kunna ha på mig någonting förutom dessa + att jag kommer att spilla choklad och ketchup och annat skit på dem MHM och och och + att jag inte kan leta i något shoppingcenter för att det tidigare har bombats av terrorister och det är oroligt och jag vill tyvärr inte dö + jag ser bajsdåligt och har inga solglasögon och jag vill tyvärr inte ge mig ut i mellandags rean och leta efter dessa i december för att det verkar högst osannolikt, då jag inte ens hittar några i kaniariörna där det fanns ungefär en miljon såna affärer på rad + jag pratar för mycket + pappa skällde på mig i typ en kvart för att jag tydligen slarvat bort HANS keps och jag sa att han skulle leta nån annan stans och han sa att han hade letat överallt (jag har letat här och jag lovar att den inte är här och inte här heller och jag har letat här också nejmen oj här är den ju förlåt!) + jag kommer inte få plast med alla mina pennor i resväskan + jag har ingenting att ha på mig på nyår. MEN jag mår bra ändå för jag har ätit sushi idag med en kompis och det var jättemysigt och sushi är gott osv.

 
Ni fick en sommarbild som jag tycker är väldigt fin. Åh, jag har så många fina bilder från frankrike som jag inte har visat ännu. Ska sätta mig och redigera snaart. Men först måste du packa Cecilia för nej du kan inte hetspacka imorgon nej det kan du inte ingen bra planering. KRAM
 

Vinterbilder & annat

Hey. De var länge sen jag skapade ett inlägg med bilder från kameran. Men nu kommer ett! För ett ganska lång tag sedan var jag ute och fotade med två kompisar. Vi tog fler bilder än dessa, men jag har ännu bara redigerat dem här, och det var dessa jag tyckte blev bäst (eller var roligast att redigera). :)

 
Jag sparar de andra till någon annan dag ! C:
Hoppas ni haft en bra dag. Jag har varit på teater och sett Emil i lönneberga. Rekomenderas för barnfamiljer. För att en som gick i min klass var skådis. c:
Nu ska jag gå och göra något. Och imorgon har jag bestämt mig för att gå upp tidigt och springa. Förstår mig inte på mig själv, haha. Men det är va jag ska göra i alla fall. Inte så mycket mer bestämt!

Julafton

Godkväll alla fina! Idag är det julafton, och jag är hos släkt och vänner.






Hoppas att ni har haft en trevlig julafton hittils! :) Denna är en av julklappar jag fått:


Hahah. Från brorsan <3

Musik




Jag gillar lyrics, för att jag vill alltid veta vad dem säger i låten :)

Roligt väder

Heej. Det är tre, 3, trois, TRE  dagar kvar tills julafton!!!! yeho. det är bara en liten detalj



Det finns ingen snö. Och det har inte snöat på bajslänge. Det är december. Men det ser verkligen inte ut som det.
Jag är därför lite smått sur. Nirå? :)
 
 

Julkalender #19

 
Så duktig <3

Julkalender #16

Här är lite roliga pepparkakshuus och annat :) Välj vilket ni vill titta påå <:
 

Mobilbilder

Hej. Det var ett tag sedan jag bloggade, men nu gör jag det och ska försöka bli bättre på det! Jag har haft Lucia med skolan, sovit över hos kompisar och gett varandra julklappar, gått i skolan och skitit i plugget. Här får ni lite bilder från mobilen som ja, vet ikke :)
 
 
Hejdå <3

julkalender #8

Jasmine Thompson. JÄTTEDUKTIGTJEJ. Lyssna, särskilt på låten Run <3
 

Försenad födelsedagspresent

Tjaoo. Idag är det lördag och jag har fotat en hel del. Inatt har några kompisar varit här och sovit över. Vi har flummat och glömt salta pastan två gånger (wow). Nu är det kväll och jag och familjen har precis vart på julfika hos någon typ. Jag och min kompis har spelat kort ca hela kvällen. Och så har jag fått Nyckeln, som är en slags försenad födelsedagspresentoo:


Den är superduper tjock och har typ mer än 108 kapitel. Observera att det antagligen inte är så långa kapitel. Woo. Glad advent! eller hehhehe vad säger man? godnatt 💗

Julkalender #6

1. Favorit julfilm? "Holiday in handcuffs" hahaha bara för att killen är snygg (hoppas jag säger rätt film nu)
2. Favorit julfärg? Hmmm. Röd? Vad räknas till julfärger? Men röd, typ, mörkröd. Men annars mörkblå eller vit, typ.
3. På jul, är du uppklädd eller har du myskläder? På morgonen har jag myskläder, sedan byter jag om till andra vanliga kläder när vi går till kyrkan, och på kvällen sminkar jag och klär upp mig.
4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara? Alltså, vad jag önskar mig? Typ en korg med mitt favoritgodis och ett presentkort på min favoritaffär och en bok. heheh
5. Öppnar du dina julklapar på kvällen eller morgonen? Vi har julstrumpa på morgonen, som "jultomten" lägger några få paket i, ungefär två, och sedan öppnar vi resten av paketen på kvällen tillsammans med gäster runt granen.
6. Har du bygt ett peparkakshus? Inte än. :c
7. Vad ska du göra på jullovet? Vi ska åka till Kenya på safari. Och sedan ska jag väl allmänt julmysa och sova och typ göra avslappnande grejer men framförallt vara med kompisar.
8. Favorit juldoft? Kanel, tror jag. Och annars typ gran. Det luktar gott okok c:
9. Favorit julnagelack? Rött med snöflingor på tycker jag kan vara fint.
10. Favorit jul smink produkt och parfym? Jag har ingen direkt julprodukt, och för mig tar det ett tag innan jag tar slut på någon kräm. Förutom typ ansiktskräm men ah. Jag tycker dock att The Body Shops juldofter brukar lukta gott. Som t.ex. den där röda, som jag inte kommer ihåg hur den luktar.
11. Julönsking? Jag vet inte c:
12. Vad måste finnas på ett julbord? Potatisgratäng, köttbullar och julmust.
 
Gör tagen själva så får jag se! :)
 
 
 

Första snön

Heej. Idag har jag fikat i typ fyra timmar med några kompisar, och vi satt och snacka på ett cafe typ. Jag tog en varm choklad och vi firade första snön, som faktiskt också är kvar på marken. Jag hoppas att det kommer vara snö på julafton också! Nu har jag precis käkat tacos med familjen, och pappa har precis anlänt hem från USA. Han har köpt lite grejer till oss som jag ska fota sen. Jag är ledsen att jag inte lagt in någon julkalender de senaste dagarna men de kommer antagligen några videos/recept i helgen! Jag hoppas att ni har haft en lika mysig fredag som min. Kram ! <3
 
bilder från weheartit.com, ni fick lite bilder på segling för att jag saknar vinden och vattnet så mycket. <3

julkalender #3

det är la tredje december. jag hittade ett mysigt julpyssel på webben, som jag delar med mig av denna gång. här har ni länken: http://www.thenshemade.com/2011/01/sock-snowmen.html ! kommer nog att göra det senare :)
 
 
Idag har jag varit i skolan, och allmänt varit i skolan ja ni vet ju vad jag menar. jag har egentligen en massa att plugga men orkar inteee. vill baka, det var så länge sen. har egentligen tagit lite bilder men har inte orken att ladda upp dem. dessutom en färdig desgin, men så plötsligt bestämde jag mig för att jag inte tyckte om den. okej, hurray för mig som inte liksom orkar lyfta ett finger hahhaha. jag är så lat
 
här får ni en bild på kanarieöarna :3 och så förstörde jag julstämmningen hahahha.... #duktig

julkalender #2

soe, idag är andra december. denna dag delar jag med mig av en white christmas makeup video. well, jag tyckte inte makeupen var särskilt vintrig men hon typ rolig och det var en jättemysig julkänsla i hela videon. så kolla <3
 

Julkalender #1

Första dan kommer jag att dela med mig av Clara Henry och Simon Lussetis awsome video. De kommer agera mustach-man och Stephanie. Första avsnittet var bra, tycker jag. Hursomheelst. Enjoy!
 
 
good work, clara. kram!