Safaridag 1

Alla vaknade sisådär fem, och sedan åkte vi bil i tre timmar till denna Safari. Några favoriter jag lyssnade på då (och rekommenderar) är My Apologies - Isbells (lugn, smörig låt med stämmor. asfin) och All you need is love - Avicci (hoouse <3) och Poet - Bastille (inget mer att säga).
 
När vi kom dit såg vi detta:

 
Man stod liksom bland djuren. En gång stod det en gasell rakt framför mig. Och en gång gick det förbi en pelikan, utanför fönstret. När vi kom in bjöds vi på lyxiga ananas-drinkar, och sedan meddelade dem oss om tiden för vår safari och sen gick vi och badade i poolen.
 
 
Här är två fina bild på alla gasseller, som stod och betade sisådär några meter framför mig. Jag skulle dock också vilja inflika att det var ett staket i mellan. Grejen är den att staketet var typ tre centimeter. Så logiskt sätt skulle ett lejon eller en giraff stiga in och ba halloj. Men de flesta djuren här var ganska skygga för människor, därför är det också ologiskt.

 
Sedan åkte vi på Safari. Och gick ur bilen bland alla zebror, och sedan stod vi och hoppade fram och tillbaka ekvatorn och ropade "NU ÄR JAG SÖDER OM EKVATORN!!"" och sedan "NU ÄR JAG NORR OM EKVATORN!!". Najs.


Sedan såg vi (förlåt, skådade) giraffer.

 
Sen så åt vi god mat på hotellet, och sedan gick vi och la oss i våra hustält (ett hus byggt av tält fast med hårt tak och hårt golv). Sedan var det morgonsafari, och det var SKITKALLT. Men det ingår i nästa dag. kram
 

Veckan

Länge sen jag bloggade men, heej. Idag är det lördag. Igår var jag och fika, i torsdags gjorde jag ingenting, i onsdags var jag och fika, och i tisdags åt jag sushi. Idag har jag sprungit, och så har vi köpt begangnade skidor. Jag ska nu gå och dricka varm choklad och äta något onyttigt. Vi ses! Kram ❤️Springa i snön

 
Jag har precis vart och sprungit. De gick bra. Men mådde så illa så behövde gå hem tidigare än väntat (vet inte varför jag mådde (rättning: mår) så illa?). Varför klagar alla på kylan när man springer? Om man har varma kläder och springer någorlunda snabbt är det asbra jämfört med mitt i sommaren, då man typ bara kan springa när de regnar. Dessutom var det jättmeysigt med den där stilla snön som singlar ner (okej mjukare beskrivning). Nån som håller me mig? Kram

Nyinköpt

Busskort, 40 kr, Boktjuven 85 kr, Det är så logiskt ... 85 kr, Bokmärke, 25 kr. Sedan var jag tvungen att köpa en penna också för att jag råka paja min lärares idag. Den kosta 10 spänn. Om ni undrar

Dag 1

 

Dag ett, i Kenya (läs Kenya med "brytning") besökte vi ett litet konstställe. ↑ I övrigt packade och sorterade vi mest, och så badade vi i deras pool och åt god mat på nått thaiställe.

Ny blogg för noveller

Vill ni titta in? Här är länken: http://ailicecvintergata.blogg.se/

 

Tjatja bloggen

Idag har jag bakat Chocolate Chip Cookies med några kompisar. Jag har också varit enormt, skoltrött, sagt perfa hela dagen jättetöntigt samt glömt hela väskan med gympakläder hemma (standard). Jag orkar inte plugga mer. Jag vet att jag bara går i sjuan och duuh hallå cecilia vill du veta vad vi göör i gymmnaasiiieet? Jag vet att man borde vara mer skoltrött i gymnasiet men ändå. Hur kan jag vara så skoltrött liksom ANDRA dagen i skolan? Jag måste plugga matte, som sagt, och nu har vi fått en ny SO-läxa tills nästa vecka och ja vi har prov nästa vecka och jag kan verkligen ingetning, men allt bara säger åt mig att gosa ner mig i en filt liksom buuuh. Jag måste verkligen försöka ta tag i detta. Jag ska i alla fall åtsakomma någonting bra idag! Jag ska börja redigera bilderna från Kenya. Här får ni en sneak peack. Dumduruduuum:

Detta är bara en av 1053. Nice.

Sunday


Det är snö. Vitt överallt. Wiii.
Men dock har jag lite söndagsångest. För jag glömde ta med mig matteboken (är ni förvånade) så jag har inte pluggat ett skit. Tänk om matteprovet är imorgon. Liksom va gör jag då? Vill intee pluggaa. Inte nu i alla fall. Men juste! Nu ska jag kolla PLL, som jag inte kunde göra i Kenya! Woo. Och nä, jag tänker inte plugga. Jag gör uppror. Typ. Hejdå <3 fast jag måste men tänk om

Lagom rolig hemresa

Hei. Jag kom hem igår, och var sur på allt för att det fanns ingen snö, men sedan sov jag och när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såååå. Det är snö, överallt, på träden, på bilen, på hustaken, överallt. Me gusta.

Jag ska nu beskriva resan genom en vacker lista. :)

1. Gick upp klockan fyra. Jippi.
4. Åkte taxi till flygplatsen. Stod i kö en halvtimme för att komma in i flygplatsen. Kom in. Stod i en till kö för att också komma in i en annan del av flygplatsen.
5. Åkte ett flyg som var bra och det gick bra. Tog åtta timmar.
6. Mellanlandade i Amsterdam i fem timmar.
7. Blev magsjuk. På flygplatsen. Lycka.
8. Gick på nästa flyg. Åkte till Dannmark, men då meddelade piloten. "Ojdå jag glömde visst en sak, det är ju kallt i Sverige haha, men då har vi ju glömt nån skitsak som man ska ha när man landar, och det gick visst inte att sätta på, hehe, det är ju en kvart till Sverige nu men jag tycker att det blir jättebra om vi åker tillbaka till Amsterdam igen, och sedan kan väl ni vänta på nästa flyg, sorry borry!" Jaa, enjoy your SECOND flight.
9. Egentligen skulle vi kommit hem 23.30. Vi kom hem 04.00, vilket betyder att från när vi åkte från den-familjen-vi-bodde hos hus, hem till vårt hus, tog det 24 timmar.

Men jag vet att det finns värre situationer. :)

Vilken tråkig oredigerad bild. Varsågoda <3

Vad vill du mig

Okej... eh. Va?
Det gick inte att hämta en bild. Jaså. Det gick inte att hämta en bild. Det är problemet. Eh, du kanske kan utveckla detta lite, datorn? Jag har liksom niohundra bilder här med lejon och leoparder och andra fantastiska ting ursäkta mig men har du nån hjärna, nej juste?
Nu fattar jag ingetning. Det här är den sämsta formuleringen som kan tillämpas i detta FANTASTISKA ÅTRÅBARA ögonblick. Jag dör just nu av gläjde. Dö med mig. Heidå

Safari i tre dar

Nu åker jag på safari. Inget internet. kram


Kaaatt <3

Hujambo C:

 
God morgon! Idag är det den första januari. Imorgon åker jag och familjen och den andra familjen på safari, och är där i tre dagar. Då ska jag ta så många bilder jag hinner. Hujambo - Goddag på swahili som är språket man talar här i Kenyaa. Hoppas att ni har det bra där ni är just nu C:
Gott nytt år i efterskott!
bilderna är dock inte från kenya. men kram <3