Safaridag 1

Alla vaknade sisådär fem, och sedan åkte vi bil i tre timmar till denna Safari. Några favoriter jag lyssnade på då (och rekommenderar) är My Apologies - Isbells (lugn, smörig låt med stämmor. asfin) och All you need is love - Avicci (hoouse <3) och Poet - Bastille (inget mer att säga).
 
När vi kom dit såg vi detta:

 
Man stod liksom bland djuren. En gång stod det en gasell rakt framför mig. Och en gång gick det förbi en pelikan, utanför fönstret. När vi kom in bjöds vi på lyxiga ananas-drinkar, och sedan meddelade dem oss om tiden för vår safari och sen gick vi och badade i poolen.
 
 
Här är två fina bild på alla gasseller, som stod och betade sisådär några meter framför mig. Jag skulle dock också vilja inflika att det var ett staket i mellan. Grejen är den att staketet var typ tre centimeter. Så logiskt sätt skulle ett lejon eller en giraff stiga in och ba halloj. Men de flesta djuren här var ganska skygga för människor, därför är det också ologiskt.

 
Sedan åkte vi på Safari. Och gick ur bilen bland alla zebror, och sedan stod vi och hoppade fram och tillbaka ekvatorn och ropade "NU ÄR JAG SÖDER OM EKVATORN!!"" och sedan "NU ÄR JAG NORR OM EKVATORN!!". Najs.


Sedan såg vi (förlåt, skådade) giraffer.

 
Sen så åt vi god mat på hotellet, och sedan gick vi och la oss i våra hustält (ett hus byggt av tält fast med hårt tak och hårt golv). Sedan var det morgonsafari, och det var SKITKALLT. Men det ingår i nästa dag. kram
 

Kommentarer

Kommentera ♡

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback