Kanarieöarna

I guess jag inte har berättat det här, men jag ska till kanarieöarna på måndag med Stella och hennes farmor. Ska bli så jäkla kul. Försöker fortfarande få tillåtelse av pappa att få med kameran, men bilder blir det i alla fall. Längtar till solskeen. Min familj reser nästan aldrig bort på höstlovet, därför är jag så himla taggad på detta. Yayyayayayay. Going on a vacation with your bestfriend, check. <3
 

Updaatee

Jag har börjat redigera mer och mer i Photoshop Är jättekul att redigera bilder och sånt. Den över är redigerad. Designen som jag nästan lovade kollapsade, dock. igen.
 
Börjar äntligen känna mig lite bättre, men kan inte följa med mamma till Sickla idag, som det var tänkt. Får vara hemma och gosa bland kuddar och filmer istället. Jag har inte ont i halsen längre, men istället känner jag mig enormt snuvig. påminn mig inte om hur intressant jag är just nu.
Kommer jobba vidare på designen idag, och förhoppningsvis dricka massor muggar med varm choklad. Vad ska ni göra idag? Kram ♡

Sjuk

Heej. Idag är jag sjuk och kommer antagligen att vara sjuk imorgon också - jag har jätteont i halsen, samt feber samt ohejdbar hosta. Yaaaaay...
Hur mår ni då? Har ni något kommande prov ni måste plugga till? Det har jag. Ett jättelångt prov i NO:n om celler och en massa annat.
Men aja. Imorgon är jag hemma, så då kanske jag kommer ändra designen lite, om jag orkar. Vi får se. Vet fortfarande inte hur min header ska se ut... kollar runt efter insporation imorgon, men nu ska jag gå och göra något annat. Stor kram från den sjuka ♥

Process

 
Gillade inte riktigt hur ansiktet blev, men jaja. Det var kul och tog ungefär cirka hundra år, hehe.
I allmänhet mår jag bajs, och har jätteont i halsen, så ont att man liksom inte kan svälja utan att typ dö. Så nu ska jag gå och dricka en kopp varm choklad, äta ett par mariekex och gosa in mig framför tvn. Hejsvejs ♥

Autumn

fotade och redigerade. kraam

Gissa vad som kom hem i brevlådan i förrgår?

Jo, detta! C:
 
 
Det kändes bra, en seg måndag dessutom. Men, ja, då undrar ni säkert, vad var det jag vann?
 
 
Ett ansiktskit från Nuxe :)
Jag skrev in till Frida att jag ville ge mamma och mig något fint att dela på, och de hajade och skickade tillbaka detta! Wiiie.
 
 
Nu ska jag gå och prova dessa. Och ni missade väl inte med Clara Henry? Kram!

Ett år med tandställning

 
Jag ska ta kanske ta bort min tandställning, på min födelsedag den 13 november! Yayy! Då ska jag och mamma ha festival med Riesen (en jättegod kola som jag älskar som jag inte har kunnat äta PÅ ETT ÅR). Ska bli så himla skönt att ta av den. Tänk att inte ha en traktor i munnen liksom. Wehoo.
 
Mår föressten inte alls bra. Asont i huvudet och ilningar i öronen. Man ba jippey. Idag har jag ägnat mig åt matte. Cuz i have a life. Och kollat på gossip girl och ätit tacos. spännande.
 
men aa, simma lugnt ♥

Tio saker ni kanske inte visste om maj

1. Jag har franska som språk.
2. Vår båt heter "Tokan". hahaaha
3. Jag är högerhänt och vänsterfotad.
4. Min le favoritfärg är mörkblååå.
5. Halo 4 är askul, enligt maj.
6. Jag är helt obsessed med prickiga och randiga saker.
7. Favoritaffärer: american apparel, monki, gina och bikbok.
8. Jag är inte alls vig.
9. Min optimist heter "The Egg" (den ser ut som ett ägg, gul inuti och vit utanpå).
10. Jag har tjugo smeknamn.
 
 
 
 
 

Kanelbullens dag

Halloj people. Idag är det fredag.
 

Idag har jag varit i affärer och liksom tänkt köpa något men sen så ba nähä för eftersom att jag är så glömsk hade jag totalt glömt bort plånboken. Jag är ju alltid lika smart
Men hur som helst så, efter att vi kollat på en sjuuukt fin tröja på American Apparel (jag och stella har en deal: hon ska köpa en kjol och jag ska köpa en tröja), och varit inne på Monki och Gina, gick vi upp till henne och firade kanelbullens dag med kanebullar (obviosly) och gossip girl och sedan lite pretty little liars. Var mycket mysigt.
 
 
goodbyee ♥

Nada inspiration och beslutsångest

Heej. Nu ska jag strax ut  med mamma och nån mer i familjen och äta pizza i Sickla.
På lördag är det Olympiska Regattan i Seglingen. Kommer va typ 110 båtar och pytteliten startlinje. Wish me luck. (:
Jag ska snart göra något åt designen, men det tar så himla lång tid och jag har gjort flera oika headers som inte vill synas hur jag en sätter koderna. Så jag antar att jag behöver ändra stilmall, IGEN. Men jag vet inte vilken. För att jag har verkligen inte lust att göra om hela skiten. Gaaaah. Varför funkar det inte? Har nada inspiration heller. Höstheader ska det bli, men blö. Sommarheaders är tusen gånger enklare.
 
1.
 
2.
3.
 
Well. Vilken är bäst? Även fast jag tänker ändra och så, så vet jag i alla fall vilken den ska efterlikna lite. Måste gå. Men kramish.

Saailing

Tired of this song yet, hahah?