Hey bloggish

Okej, nu blir ni säkert ENORMT trötta på mig men jag har flyttat min blogg hit nu cezilias.devote.se och där kan ni läsa varför och jag lovar att jag inte flyttar igen okok?

Puss och kram, ha en bra dag

Sjukling

Hej c:
Det var länge sen jag var sjuk nu men antar att man måste bli det någon gång, i alla fall jag som är sjuk ganska ofta! Jag blev sjuk i fredags, har så ont i halsen att jag inte vågar svälja. Men jag är nöjd ändå för att skafferiet är fullt av varm choklad och choklad och gossip girl och annat roligt, hahaha. Jag hoppas att ni får en bra dag så försöker jag krya på mig härborta.

 
PS: det har snöat och nu ser det ut som att det är vinter igen! skit ocksåååå.
PSS eller säger man PPS eller vad säger man aja?: har typ jobbat med designen hela dagen men det är ALLTID något oförklarligt som-man-inte-kan-hitta-på-google som strular och bajs jag hatar deet! just nu är problemet att headern blir suddig fast den inte är det, har typ provat att spara den på alla sätt som går wtf? aja om ni vet ett svar på problemet så kommentera snällaaaa? <3

Kram

vår

Jag älskar vår!

KramMusik

 
Kram

Uuuuundo

Idag har jag fasnat på Undo. Är helt liksom, sjungit på den hela kvällen. Kan inte få ut den ur mitt huvud! Irriterad
 
 
Kram Cecilia

Rudolf med röda mulen

Jag har fasnat på asmånga jullåtar, haha. Whyy? Rudolf med röda mulen, hette en helt vanlig ren... Varför nu? På alla ställen? Okej, det är ju typ värre att sjunga jullåtar i juni men liksom. Hur långt kvar till jul?! Aja.
När fyller ni år? Ni är lyckostar om ni fyller år på sommaren! Jag fyller år i november. Typ asmånga fyller år den månaden? Eller är det bara jag som tror det? Men i november är det så nära jul typ, så man kan inte önska sommarsaker eller typ shorts eftersom att det inte finns i butikerna då! Alltså man ska fylla år i typ juni eller maj, bästa månaderna. Min lillebror fyller år då! Avis.
 
 
Förresten! Weheartit är skitkul. Använder det mycket nu, det är mycket roligare än instragram eftersom att det såkallade "feedet" aldrig tar slut, typ. Här är en länk till mitt konto om ni vill kolla; sailergirl ! Ni kan länka era i kommentarerna så kollar jag. Sånt är kul, tycker jag.
 
Kram

Fettis-dagen

 
Heej. Idag har jag ätit semlor! cuz det är fettisdagen. och jaa hallå det heter ju fettis-dagen!!! vadå fet-tisdagen?
hursomhelst såg vi helt desperata ut där vi satt på en bänk och delade på två semlor (vi var tre) och åt med händerna. hahaha
ska klippa ihop en film om italien istället! och det är nu ni ba jippi! haha skoja, så spännande är inte mina projekt har typ två läsare varje dag! :))) men två asfina trogna läsare, tycker om er jättemycket bara så ni vet
 
Kram

Borta bra men hemma bäst

Heej. Det har gått så bra för mig att 'försöka blogga'.
 
Men nu är jag hemma i alla fall! Och här är det ingen is, men ändå ganska grått och sverige-trist. Jag kan meddela att jag typ tagit cirka två bilder med kameran och att nästan alla bilder från min mobilkamera är mystiskt svarta (?). Min vanliga tur.
 
 
Hursomhelst; här är en bild från förra vintern när det var is och superdupermycketasmycket snö. Jag vet inte riktigt om jag saknar det eller om jag tycker om det (eftersom att det blir tidigare vår nu). Saknar ni förra vintern eller tycker ni mer om när det blir en sådan här vinter?
 
 
Försökte hitta någon fin bild från 'hemma' men näe. Detta är min sänglampa! Enjoy.
 
 
Kram